În prima parte a zilei de 27 iulie, posibile conflicte în sânul familiei. Între 27 iulie, după ora 09:29, și 29 iulie la prânz, analize și frământări în vederea găsirii unei soluții la o chestiune de ordin material (patrimonial) sau financiar care s-a blocat în proceduri birocratice ori în exigențele reprezentanților unor instituții care aplică legea anapoda sau abuziv.

Între 29 iulie, după ora 14:31, și după-amiaza zilei de 31 iulie, amalgam de stări de spirit unde ideile vechi se confruntă cu concluziile prezentului și unde o serie de convingeri și certitudini dispar sau sunt șubrezite de evidențele care nu încetează să le submineze crezurile și conștiința. O oarecare echilibrare va fi posibilă din 2 august când, Mercur va reveni la mișcarea directă, și, până spre 11 august, le va oferi câteva reparații în planul universului interior fără ca, prin asta, tulburările lor sufletești să dispară.

Între 31 iulie, după ora 16:19, și 2 august după-amiaza, marcaj pe sectorul carierei, imaginii, renumelui. Pe fond, contextul este pozitiv și ar trebui să le ofere Scorpionilor șansa de a se ridica prin calități personale și vocație profesională în rang, într-o demnitate sau, măcar, în ochii publicului. Efort de a înfrânge barierele care stau în calea succesului lor.

Combativitate extremă, greu de controlat, mai ales în preajma zilei de 1 august când, în acest, sector, se va produce Luna Nouă în Leu care ar putea marca o etapă importantă în efortul lor de a se afirma sau de a depăși un nivel de activitate pe care îl consideră modest față de aspirații, voința și putința lor.

În plus, în avantajul lor, va veni, 28 iulie, și planeta Venus care va intra în zodia Leului și care, până spre 21 august, le va fi un aliat de nădejde. Din 2 august, după ora 16:21, cultivarea relațiilor „utile” sau activități practice desfășurate alături de prieteni pe o direcție de interes comun.

Alege altă zodie:

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă