În prima parte a zilei de 27 iulie, se vor consuma ultimele raze ale Lunii în tranzit prin zodia Taurului care le vor da până echilibru organic, stabilitate psihică și rezistență la efort. Între 27 iulie, după ora 09:29, și 29 iulie la prânz, posibile discuții pe teme financiare dar nu dintre cele menite să rezolve chestiuni importante ci, dimpotrivă, din cele banale, cotidiene.

Între 29 iulie, după ora 14:31, și după-amiaza zilei de 31 iulie, atitudine rezervată în spațiul public; Taurii vor fi reticenți în declarații, mărturisiri și luări de poziție. Context astral bun pentru cei care trebuie să învețe ori să se perfecționeze într-un domeniu școlar, profesional, universitar și care trebuie să memoreze cifre, date, formule, nume de persoane, denumiri științifice, etc.

Contextul devine mai relaxat din 2 august, când Mercur va reveni la mersul direct, în tranzitul lui prin zodia Racului, dând, astfel, sectorului rezervat schimbului de informații și cunoștințelor necesare, până pe 11 august, un spor real și binevenit care învață sau trebuie să susțină teste și verificări.

Între 31 iulie, după ora 16:19, și 2 august după-amiaza, viața de familie poate fi mai dinamică decât în alte perioade pentru că, în acest sector, se vor înmănunchea vibrațiile mai multor planete în tranzit prin zodia Leului, care culminează cu Luna Nouă în jurul din 1 august. Unor nativi, acest context ar putea să le pară dificil, presărat cu piedici majore, marcat de încercări esențiale pentru care trebuie să facă un efort major pentru a le depăși.

Cu toate acestea, se conturează șansa de a le rezolva mai repede decât estimează pentru că, din 28 iulie, tot în sectorul casei a IV-a a relațiilor de familie și a problemelor domestice, locative, casnice, va intra planeta Venus care va sta în acest semn până pe 21 august, oferindu-le Taurilor șanse și oportunități neintuite în acest moment. Din 2 august, după ora 16:21, bun și eficient control al emoțiilor.

Alege altă zodie:

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi