Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, duel între trup și suflet, între fizic și psihic pe fondul multor relații astrale ce răscolesc trecutul, amintirile dar și suferințele organice. Tendința generală a acestor nativi va fi cea de curățare a locului, de eliminare a aspectelor care nu mai sunt utile stării lor actuale, prin vârstă, statut social, responsabilități și aspirații.

De multe or,i însă, demersul lor s-ar putea îndrepta și spre cei care le complică viața de care hotărăsc să se despartă, să se distanțeze sau să punctă lucrurile la punct pentru a nu se complica și consolida un conflict ce pare că nu se mai încheie.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, perioadă mai plăcută, mai destinsă pentru că Luna va traversa semnul lor zodiacal și le va da blândețe, comportament îngăduitor cu ceilalți, femeile vor arăta (mai) bine și cu toții, indiferent de vârstă, ar trebui să fie mai simpatici și mai plăcuți decât în alte dăți, în viața de familie sau la locul de muncă.

Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, nemulțumiri sau doar alarmă interioară provocată de felul în care decurg lucrurile la locul de muncă și de perspectiva de a fi lezați bănește; alteori, unele modificări legislative îi pot pune pe gânduri. Răbufnire a unui conflict, demascare a unui demers lipsit de caracter (intrigă, trădare) despre a cărui existență nativul auzise, fusese avertizat ori îl presimțea; acum, va avea și dovada materială.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, posibilitatea de a vorbi cu folos în susținerea unei cauze, a unui proiect, de a se descurca frumos și convingător în întruniri publice, în ședințe și dezbateri unde vor aborda problemele puse în discuție în chip coerent, just, logic și necesar. Șansa de a face scurte deplasări dincolo de granițele țării.

Alege altă zodie:

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 26 februarie 2020. Leii au motive să fie nemulțumiți azi
HOROSCOP

Horoscop 26 februarie 2020. Leii au motive să fie nemulțumiți azi