Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, idei, construcție personală, administrarea calităților profesionale în vederea unei cariere, efort de a se plasa cât mai bine și mai potrivit cu valoarea și competența lor într-un anturaj care să le dea suport social și credibilitate.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, nu toată lumea va trece prin momente de încercare la capitolul răspundere, putere de decizie cu impact asupra imaginii publice dar, unii, ar putea fi destabilizați sau s-ar putea trezi, dintr-o dată, cam singuri, într-un război care nu este numai al lor sau la care nu s-au înhămat pentru propriul lor interes.

Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, dubii cu privire la onestitatea unor apropiați, sentiment de amărăciune în fața unor reacții „palide” atunci când ei au avut, mai mult decât oricând, nevoie de ajutor, sentiment apăsător care îi face să evite unele persoane, nu pentru că le-ar menaja ci pentru că ei nu mai au putere, în această etapă de viață, să alimenteze noi contradicții și fricțiuni.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, multe dintre principiile lor clare, corecte și morale nu mai sau în picioare în fața unor evenimente care pleacă de la discuții, afirmații, informații, decizii ori confruntări de opinie cu persoane apropiate lor sau cunoscute în plan oficial, instituțional. Tulburare interioară prin destabilizarea unor principii și direcții clare, până acum, de viață și de acțiune.

Pe fondul unor tranzite drastice, construite cu „ajutorul” Lunii Negre, se pot reedita sau se pot trăi ultimele consecințe ale unor evenimente declanșate în perioada august/septembrie 2010 sau septembrie 2006 ori, măcar, acești nativi ar trebui să ia aminte la ce s-a întâmplat atunci pentru a nu reedita din slăbiciune interioară ceea ce au permis să se petreacă, atunci.

Alege altă zodie:

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare