Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, cei născuți în Fecioară vor avea forță fizică, echilibru interior, răbdare, metodă, rezistență la stres, hărnicie.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, posibilitatea de a echilibra o situație financiară.

Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, predispoziție spre ceartă: nativii nu vor fi întotdeauna cooperanți, se vor lăsa greu de convins, chiar și în fața evidențelor, și vor formula fără rezerve observații critice la adresa unei persoane dacă aceea manifestă opinii, tendințe, dorințe sau interese contrare. Deplasări anevoioase, făcute fără chef ori pe fondul multor tracasări care nu le permit nativilor să se bucure pe deplin de binefacerile călătoriei, excursiei sau ale plimbării.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, doar cei care au în plan să vândă sau să cumpere un bun funciar ori imobiliar vor fi susținuți de tranzitele momentului care le va permite să judece corect, să ia decizii firești, avantajoase sau corecte juridic.

În rest, acestea vor intensifica încurcăturile și interferențele partenerului de viață, de afaceri ori ale părinților în deciziile lor. Atenție la ceea ce se va petrece în preajma zilei de 6 septembrie când, pe direcția caselor I/VII, va funcționa opoziția Soare/Lună Neagră; din fericire, nativii se vor mai întâlni cu această postură abia pe 20/21 septembrie 2037; pe 6/7 martie 2024, Soarele se va afla în Pești iar Luna Neagră în Fecioară (inversul prezentei plasări zodiacale) iar pe 23/24 august 2032 va fi vorba de o conjuncție. În plus, acum, în 2019, în joc vor mai intra Saturn și Nodul Sud al Lunii, cu toatele la grad perfect, introducând și o notă de restriște sentimentală (sfârșitul sau întreruperea unei relații, despărțirea, fie ea și temporară, supunerea resemnată în fața unor condiționări exterioare).

Alege altă zodie:

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută