Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, activități casnice menite să pună lucrurile la punct într-o gospodărie sau în familie. Posibile divergențe, întreaga săptămână cu soțul sau soția care are un punct de vedere diferit de cel al nativului sau care nu este cooperant ori se arată dezinteresat de aceste „complicații” pe care le lasă în sarcina celui născut în zodia Gemenilor.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, stare generală relaxată, disponibilitate spre divertisment care să nu-i solicite prea mult. Disponibilitate spre „jocurile minții”, spre activitățile culturale sau educative.

Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, posibile clipe de enervare la locul de muncă declanșate de situații ciudate sau nedreptate. Specială se poate dovedi această perioadă pentru cei care au funcții și care pot avea impresia, sau chiar convingerea, bazată pe evidențe, că statutul lor este pus în pericol de însăși evoluția evenimentelor exterioare voinței sau capacității lor de a schimba cursul evenimentelor.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, relații parteneriale destul de corecte, abordare principială a unor probleme în cuplu sau între asociați dar și eventuale concesii făcute de dragul imaginii, pentru păstrarea aparențelor sau a imaginii publice ori pentru ducerea la bun sfârșit a unui proiect, pentru a nu strica coeziunea și eficiența unui grup de lucru (asociați).

Atenție în cazul celor care se află în mijlocul unei dispute patrimoniale (partaj, moștenire, testament, donație) asupra cărora se pot exercita presiuni morale și amenințări în vederea obținerii unei concesii sau a unei renunțări care se va pune abia acum, pe fondul unor evenimente al căror sfârșit era așteptat de mult timp (de ex. decesul cuiva care ridică, astfel, probleme de succesiune), să văd puși într-o astfel de situație.

Alege altă zodie:

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare