Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, problemele de ordin financiar îi vor obliga pe nativi să facă mai multe drumuri pe la „ghișee” pentru a strânge acte, aprobări, dovezi în vederea depunerii unor dosare de angajare, de pensionare sau de obținere a unor drepturi bănești (indemnizații, ajutoare, gratuități). Spre sfârșitul săptămânii, pe această direcție, se pot face resimțite niște demersuri cu aspectul unor presiuni morale, profesionale care vor folosi ca argument de influențare perspectiva, de loc dorită de către nativ, a unei deteriorări financiare.

Alteori, poate fi vorba de punerea în aplicare a unui act normativ care va anula, întrerupe sau modifica drastic condițiile în care și-au desfășurat activitatea profesională până acum.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, dialoguri elegante, purtate cu dibăcie ori cu prudență. Tentativă de a estompa divergențele apărute între nativi și frați ori vecinii și cunoscuții ocazionai pentru a nu strica relația în sine sau atmosfera în care se desfășoară o întâlnire, un dialog, o călătorie.

Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, îngrijorări sau tristeți provocate de evenimentele care au loc în viața unei rude (în special părinte). În cazul altora, de vârstă medie, se pot resimți presiunile mediului, ale relațiilor sociale personale, ale opiniei publice sau ale responsabilității față de propria imagine.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, răstimp mai armonios, marcat de entuziasm și chef de viață, de dorința de a participa la activități cu caracter relaxant, educativ sau de compensare. Momente favorabile pentru cei care fac sport de performanță pentru că, fiind într-o bună, poate excelentă, formă fizică și psihică, aceștia vor putea cuceri titluri, doborî recorduri, câștiga meciuri ori se vor face remarcați de către specialiști.

Alege altă zodie:

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă