Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, probleme parteneriale majore pe toate planurile: conjugal (un divorț, un partaj care a durat mult timp), asociere, afaceri, d colaborare, contracte, procesual.

Este un moment destul de complicat pentru aceste persoane care pot retrăi sau duce, abia acum, la bun sfârșit, un conflict de interese care a început fie în septembrie 2006, fie în august septembrie 2010, și care acum atrage și consecințe juridice: adică, respectiva despărțire sau rezoluție, trebuie confirmată printr-un document oficial. În unele cazuri, în afara unor cedări de bunuri, cote părți, sulte sau contravalori, cei născuți în zodia Peștilor și vizați de acest mecanism ar putea interveni, dacă este vorba și de acțiuni în instanță, de plata unor despăgubiri sau penalități.

Nu vă bazați pe prieteni nici din perspectiva unei susțineri bănești, nici morale și nici a solidarității lor cu cauza dvs. În situația declanșării unor astfel de divergențe este bine de știut că ele vor dura mulți ani până se vor rezolva.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, efort de a menține echilibrul bănesc curent. Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, stare specială, marcată de o sensibilitate sporită, de o vocație telepatică sau emoțională care le permite să evadeze în planuri superioare: bucuria artei, credință, rugăciune, creație, hobby-uri superioare, „grădinărirea” spiritului.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, relații interesante și utile nativilor cu organizații, asociații și instituții care desfășoară acțiuni onorabile, caritabile, morale, educative, patriotice, juridice. Atenție sporită la tot ceea ce se va petrece în preajma zilei de 6 septembrie când, mai multe aspect rigide și nefericite, la grad perfect, își pot pune amprenta pe existența acestor persoane sau, măcar, se vor constitui ca niște avertismente.

Alege altă zodie:

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare