Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, discuții concrete în vederea rezolvării unor chestiuni curente. Întâlniri cu reprezentanții instituțiilor publice. Unii nativi pot participa la organizarea și desfășurarea unor manifestări publice (colocvii, congrese, sesiuni de comunicări).

Nevoia de a cădea de acord asupra unei probleme de interes comun cu frații sau cu vecinii. Spre sfârșitul săptămânii, constrângeri pe care Racii vor fi obligați să le accepte; poate fi vorba de o criză între partenerii de viață sau de afaceri ori de neputința părților implicate în acest joc de interese de a avea dreptate și de a-și impune punctul de vedere.

Mai complicată se va dovedi nevoia ca aceiași nativi să se resemneze în fața unei soluții juridice sau a hotărârii unei instituții care reglementează o dispută sau o neregulă care îi privește.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, efort de a menține echilibrul între părinți/socri și gineri/nurori pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, emoții intense dublate, uneori, de sentimente tulburi sau justificate de o stare organică, de stres, oboseală, conjuncturi nefericite. Nu e bine să se reacționeze la aceste provocări care au un substrat subiectiv. În plan artistic, creativ/interpretativ, nu chiar toate ideile și soluțiile sunt demne de a fi puse în practică; cei ce lucrează în domenii sensibile, subtile, inspiraționale, pot cădea pradă unor nemulțumiri „ de sine” care nu le vor permite să progreseze.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, posibile reglementări la locul de muncă, aplicări ale unor acte normative care, pe unii, îi vor avantaja. Pentru rezolvarea unei probleme de sănătate va fi nevoie de parcurs un traseu birocratic (acte, certificate, dovezi, expertize, aprobări, deblocări de fonduri).

Alege altă zodie:

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare