Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, cariera, ascensiunea profesională, ponderea socială devin aspectele importante pentru cei născuți în Săgetător. În general, acest context îi privește pe cei între 36 și 48 de ani, dar nici celelalte segmentele vârstă nu sunt excluse ele doar vor fi mai puțin solicitate sau mai slab influențate de acest moment care poate fi sau deveni unul semnificativ pentru biografia lor.

Atenție, întreaga săptămână, la ipostazele de viață, nu întotdeauna favorabile, care se pot naște contracarând acest context pozitiv. Intervenția nefastă a unei rude, influența întregii familii din care provine nativul pot constitui, acum sau mai târziu, argumente împotriva desemnării lor într-o ipostază publică sau într-o funcție de răspundere.

Un Careu în T, la grad perfect, la care factor activ este Luna Neagră, poate fi ținut, cât de cât, sub control, cu ajutorul planetei Jupiter, la rândul ei, lezată de cinci și apoi de patru cuadraturi, dar asta în măsura în care nu se conjugă cu disonanțele de pe harta personală. În ansamblu, momentul este kharmic și el poate reedita o situație complicată prin care nativii au trecut acum 7/8 ani.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, relații bune, oneste, cu un apropiat. Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, răscoliri interioare, posibile stări organice stârnite de enervările de peste zi, mai ales pe fond endocrin. Unele (mici) infecții pot recidiva.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, perioadă de refacere, de revigorare, de eliminare a stării de spirit morocănoase de zilele trecute. Luna, în tranzit prin Săgetător, le va da curaj, putere, energie, optimism, încredere uneori chiar, supraestimare a puterilor lor fizice. Factorul financiar rămâne apăsător.

Alege altă zodie:

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare