Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, sentimente temperate, corect analizate, stare de echilibru sau, măcar, de aspirație spre o stare de bine și, eventual, de fericire, trăită fără stres, fără exaltare, care să le dea sentimentul de siguranță. Relație constructivă a părinților cu copiii, efort al celor maturi de a consolida un stil, de a-și impune autoritatea; preocupări pentru latura concretă a dezvoltării copiilor: hrană, sănătate, îmbrăcăminte, cele necesare studiului fără excese și concesii în fața capriciilor.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, evoluție organică echilibrată, tendința de a evita stările încordate la locul de muncă și de a rezolva chestiunile curente cu tact.

Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, disponibilitatea spre dialoguri și explicații va fi destul de restrânsă. Negocierile vor fi marcate de reticențe, bănuieli, neîncredere, bazate, poate, pe un motiv real chiar dacă, pentru moment, nu foarte clar (presimțire, intuiție). Sunt de luat în calcul, cu multă precauție, o serie de avertismente sau informații care trădează un comportament, manipulator menit să-l intimideze pe nativ.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, atitudine corectă, vădită de cei născuți în zodia Taurului în abordarea unor chestiuni materiale sau strict bănești, a căror rezolvare depinde de voința și putința altor persoane.

Interesant moment astral favorabil celor care desfășoară activități de creație și de interpretare, care le poate oferi nativilor posibilitatea coagulării unei viziuni artistice solide dar și răbdarea necesară finisării unor etape de lucru. Aspectul este favorabil tuturor genurilor artistice cu un plus de eficiență și determinare în favoarea arhitecturii, a design-ului, a amenajărilor interioare, a urbanismului, a artei grădinilor și scenografiei.

Alege altă zodie:

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare