Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, unele persoane au sau vor avea probleme de natură material, patrimonială cu o componentă conflictuală (anchete, procese, reclamații, etc.).

Momentul nu este de loc confortabil nici în plan social, nici în plan personal și nici în plan financiar. Fiind vorba de un aspect drastic, putem aprecia că, în cazul unora, nu al tuturor, firește, se poate vorbi de reactivarea sau de ultima exprimare pe fondul a unei (unor) conjuncturi afirmate, pentru prima dată, în septembrie 2006 sau august/septembrie 2010. În acest caz, ar fi vorba de principiul „după faptă și răsplată”.

În cazul altor persoane, se poate naște, abia acum, o disfuncție în regimul patrimonial care s-ar putea rezolva, de la caz la caz, în anii următori. Atenție și la intervenția nefastă a unui prieten. Fie acela e un fals prieten fie, chiar dacă intenția lui a fost bună, punerea ei în pagină este plină de vicii care periclitează premiza materială pentru care se luptă respectivul Vărsător.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, idei, oarecare inspirație, degajare mentală, predispoziții pentru activități intelectuale. Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, imaginea publică, răspunderea, cariera pot fi puse la încercare; n-ar fi pentru prima dată, deci e vorba de o rutină într-un regim de hărțuire care le-a devenit familiar.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, posibil apel la un prieten, nevoie de a primi susținerea unei instituții, ușă deschisă la un factor de decizie care le poate oferi o perspectivă corectă de acțiune. Nu este exclusă o situație neclară, o confuzie, o eroare, o neregulă au chiar o rea-voință (dușmănie, invidie, răzbunare?) exprimată în felul în care se pun în aplicare reglementările salariale în detrimentul nativului.

Alege altă zodie:

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare