În prima parte a zilei de 6 iulie, stare bună, plină de energie care se continuă direcția astrală a ultimelor două zile.

Între 6 iulie, după ora 07:26, și dimineața zilei de 8 iulie, muncă, efort, hărnicie, nevoia de a avea răbdare la locul de muncă cu aspectele mai puțin spectaculoase ale muncii lor de fiecare zi. Discrete probleme digestive sau biliare ori intestinale.

Între 8 iulie, după ora 09:07, și 10 iulie, la prânz, posibile invitații la dialog sau situații destul de încurcate în fața cărora nativii trebuie să rămână rezervați, diplomați și, în măsura posibilității, obiectivi; pe fond, presiunile familiale și cele publice ori socio-profesionale ridică una sau mai multe probleme imposibil de rezolvat repede și fără efort sau fără conflict. 9 iulie este o zi specială prin:

1) conjuncția Mercur/Marte la 4° 25‘ Leu,

2) intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și, mai ales,

3) prin opoziția semnificativă între Soare, Nodul Nord al Lunii (Sensul vieții) /Saturn, Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor I/IV, care îi obligă să facă opțiuni personale dificile ori să sacrifice ceva sau să accepte niște limite personale sau ale conjuncturii actuale care nu le permit o evoluție normală. Între 10 iulie, după ora, 12:29, și 12 iulie după-amiaza, revolte și/sau spaime de posibila evoluție nefavorabilă lor a unei chestiuni materiale (bănești, financiare, etc.).

Din 12 iulie, după ora 18:05, avânt și ambiție în abordarea unor dorințe, planuri, scopuri sau idealuri de progres și afirmare în plan profesional sau social. Atenție la responsabilitățile părintești sau la satisfacerea unor plăceri care îi pot face pe nativi să cheltuiască mult peste puterile lor financiare de unde și nevoia de a recurge la artificii sau la împrumuturi și artificii în vederea obținerii sumelor necesare.

Alege altă zodie:

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare