În prima parte a zilei de 6 iulie, continuă influxurile instalate cu două zile în urmă cu un (posibil) impact asupra sectorului cardiac din punctul de vedere al sănătății.

Între 6 iulie, după ora 07:26, și dimineața zilei de 8 iulie, secvență calmă, cumpătată și plină de impulsuri logice, de bun simț care le vor fi de folos Fecioarelor în abordarea situațiilor de viață neclare sau disproporționate ca impact afectiv asupra lor.

Între 8 iulie, după ora 09:07, și 10 iulie, la prânz, ipostază duală: unii pot să nu fie „atinși” de aripa acestui context astral, alții, în funcție, de vârstă, de logică biografică, se vor găsi în fața unei situații complicate prin presiunea care exercitată asupra lor pentru a plăti ceva (un serviciu, un obiect, o taxă, o datorie) sau pentru a contribui la o cheltuială care nu le aparține în totalitate (alături de prieteni, de exemplu, sau în beneficiul copiilor).

9 iulie este o zi specială prin conjuncția Mercur/Marte la 4° 25‘ Leu, prinintrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și, mai ales, prin conjuncțiile între Soare, Nodul Nord al Lunii (Sensul vieții)/Saturn, Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor V/XI, care vor pune presiune astrală pe relațiile sentimentale, pe prieteniile și pe relațiile sociale născute din simpatie, încredere, univers de preocupări comun sau pe relațiile dintre părinți și copii. 

Între 10 iulie, după ora, 12:29, și 12 iulie după-amiaza, conversații bântuite de ironii, sarcasm, iritare. Risc de a face evaluări subiective și, prin asta, greșite, ale unei persoane, ale unei relații, ale unei întâmplări.

Din 12 iulie, după ora 18:05, posibile chestiuni legate de regimul juridic al unui bun patrimonial care poate angaja participarea la decizie a unei rude, a unui părinte, a întregii familii din care provine nativul.

Alege altă zodie:

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură