În prima parte a zilei de 6 iulie, dorința de afirmare a voinței sau a deciziilor luate de către cei care au funcții de conducere.

Între 6 iulie, după ora 07:26, și dimineața zilei de 8 iulie, tendința de a conserva relațiile sociale sau personale (prietenii, afinități) și de a apela la ajutorul celor cu care se află în relații apropiate prin scopuri și intenții comune.

Între 8 iulie, după ora 09:07, și 10 iulie, la prânz, dorința de a „trăi liniștiți”; Scorpionii vor avea tendința să nu se (ma) implice în tot felul de fleacuri care le consumă energia și le risipesc bruma de calm interior.

9 iulie este o zi specială prin conjuncția Mercur/Marte la 4° 25‘ Leu, prin intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și, mai ales, prin opozițiile între Soare, Nodul Nord al Lunii (Sensul vieții)/Saturn, Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor III/IX.

Contextul, în sine, nu este nou; el s-a configurat cu câteva săptămâni în urmă dar, acum, aceste opoziții la grad perfect, consolidate de Sensul vieții, vor da o altă greutate momentului care le poate furniza informațiile necesare pentru cristalizarea unor intenții și convingeri pentru care fie au fost prea tineri (și atunci se pune problema maturizării prin efort personal de înțelegere), fie nu au avut bagajul necesar de cunoștințe. Una dintre multele condiții necesare va fi renunțarea la prejudecăți. 

Între 10 iulie, după ora, 12:29, și 12 iulie după-amiaza, valuri de trăiri, de sentimente acute, de emoții. Mai important decât acest continuu tremolo sufletesc va fi, însă, excepționala disponibilitate mentală și intelectuală a Scorpionilor.

Din 12 iulie, după ora 18:05, chestiuni bănești cu tentă oficială prin conținut (facturi, contracte) sau prin relația pe care nativii o vor stabili cu instituțiile statului.

 

Alege altă zodie:

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare