Între 17 și 18 august, după-amiaza, impresie falsă, interpretare nejustificată dată unor evenimente, iar acestea trebuie tratate cu detașare și măsură. Pe 18 august, dimineața, Marte va intra în zodia Fecioarei și, până pe 4 octombrie a.c., va introduce o notă necesară, de exigență și rigoare în viața interioară, de luptă cu necunoscutul și de efort de păstrare a lucidității în ipostazele tulburi.

Între 18 august, după ora 19:33, și dimineața zilei de 21 august, nu toate dialogurile și întâlnirile cu scop precis vor face plăcere sau vor decurge așa cum și-ar dori nativii. Posibile ipostaze stânjenitoare în situația în care o relație partenerială se degradează cu pași repezi, îndreptându-se spre un conflict destul de șubred în argumentele care îl stârnesc. Provocare, verificare din partea unui fost asociat sau colaborator?

Între 21 august, după ora 7:37, și după-amiaza zilei de 23 august, efort de a ține sub control un șir de gesturi menite să conducă la rezolvarea unei pricini de ordin material sau bănesc. Pe 21 august, la prânz, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 15 septembrie a.c., se va plasa ca un protector în sectorul bolilor lungi, cronice, de natură genetică sau karmică.

În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, semn pe care îl va tranzita până pe 23 septembrie a.c., amplificând tendințele pe care le susțin planetele Marte și Venus, deja intrate în casa a XII-a.

Există și alt aspect în afara acestor premise: este vorba de susținerea sau chiar de “sporul” pe care îl pot avea, în cazul Balanței, dușmanii acestora. Din 23 august, după ora 17:34, idei, soluții interesante, spor de cunoaștere prin intermediul informațiilor transmise pe cale orală (participare la cursuri de pregătire, lecții, meditații, conferințe, grupuri de lucru).

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire