Între 17 și 18 august după-amiaza, sentimente amestecate sau impresii confuze în urma unor convorbiri sau informații primite. Perioadă mai puțin indicată pentru dialogurile pe teme precise în cadrul cărora nativii trebuie să facă afirmații corecte ori să-și asume niște decizii.

Pe 18 august, dimineața, Marte va intra în zodia Fecioarei și va acționa din perspectiva casei a IX-a, a conștiinței și a convingerilor, pe care o va tranzita până pe 4 octombrie, introducând o binevenită nevoie de ordine și disciplină mentală, în procesele de învățare, perfecționare, cunoaștere la nivel superior, opțiuni fundamentale.

Între 18 august, după ora 19:33, și dimineața zilei de 21 august, motive de îngrijorare sau de enervare provocate de relația cu una sau mai multe rude, cu starea casei, a locuinței ori cu un regim locativ, funciar, patrimonial. Între 21 august, după ora 7:37, și după-amiaza zilei de 23 august, nevoia de a elimina aspectele șubrede, neclare, perisabile sau vulnerabile care grevează o relație afectivă: incertitudini, bănuieli, nemulțumiri, concluzii dezamăgitoare, lipsa unei perspective asupra persoanei sau a relației înseși.

Pe 21 august, la prânz, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 15 septembrie a.c., va reprezenta un factor pozitiv în lămuririle necesare, în obținerea unor informații oficiale (administrative) cu privire la un proiect personal ori profesional.

În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, până în dimineața zilei de 23 septembrie a.c., se va afla, alături de planetele Venus și Marte, în tranzit prin casa a IX-a, ceea ce, pentru unii, poate fi un “răsărit de Soare”; și chiar dacă, la început, el nu va fi perceput ca atare, cu trecerea timpului, această opțiune profesională se va dovedi justificată și de viitor pentru cariera lor. Din 23 august, după ora 17:34, dialoguri pe teme medicale.

Alege altă zodie:

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine