Între 17 și 18 august, după-amiaza, posibilă tentativă de împăcare sau de atenuare a ostilităților parteneriale; ar fi bine să nu se lase influențați sau copleșiți de ecoul afectiv al întâmplărilor care se desfășoară într-un alt plan decât cel sentimental (contracte, colaborări, parteneriate de afaceri, asocieri, negocieri, procese, litigii, reclamații, anchete).

Pe 18 august, dimineața, Marte va intra în zodia Fecioarei și, până pe 4 octombrie a.c., le va da celor născuți în Fecioară vigoare fizică, putere de muncă, concentrare pe o problemă de viață sau profesională, ambiție, metodă și tenacitate. Între 18 august, după ora 19:33, și dimineața zilei de 21 august, îngrijorări referitoare la o chestiune de ordin material care nu evoluează așa cum și-ar dori ei.

Între 21 august, după ora 7:37, și după-amiaza zilei de 23 august, deși una sau mai multe tendințe destabilizatoare se vor manifesta în planul convingerilor superioare, ale opțiunilor fundamentale, totuși, dinspre cele două semne de pământ, Taur și Capricorn, le vor veni în ajutor cinci posturi astrale care îi vor obliga să revină la un mecanism de gândire logic.

Pe 21 august, la prânz, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 15 septembrie a.c., se va afla în tranzit prin casa I a celor născuți în acest semn zodiacal în postura de Mic Benefic și protector, ceea ce va contribui la eliminarea unor factori de risc sau de stres organic și psihic. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, până în dimineața zilei de 23 septembrie a.c., va funcționa, armonic și profitabil, alături de perechea Venus/Marte.

Din 23 august, după ora 17:34, pentru unii se va pune o problemă de imagine sau de succes nu tocmai lesne de controlat din cauza refuzului nativilor de a se purta într-un fel care le displace (teatralism, cochetărie, superficialitate).

Alege altă zodie:

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine