Între 17 și 18 august, după-amiaza, iluzii în legătură cu o problemă materială a cărei rezolvare depinde de alte persoane. Pe 18 august, dimineața, Marte va intra în zodia Fecioarei și le va da ghes, până pe 4 octombrie a.c., să facă o schimbare profesională menită să le sporească veniturile.

Leii vor manifesta, într-un fel care nu le e specific, disponibilitatea de a se “înhăma” la activități grele sau chiar (mai) prost retribuite dacă au absolută nevoie de acel venit. Între 18 august, după ora 19:33, și dimineața zilei de 21 august, lupta cu tenebrele trecutului care îi va aduce (din nou?!) în situația să regrete o decizie neinspirată sau pe care nu au luat-o la timpul potrivit, de unde și nevoia ca acum să ia decizii în contrapartidă.

Între 21 august, după ora 7:37, și după-amiaza zilei de 23 august, tensiuni socio-profesionale care angajează reputația și autoritatea în domeniul în care activează, riposte, mai ales verbale, puneri la punct, precizări formulate vehement, avertismente menite să le apere imaginea publică, respectul și încrederea celorlalți în capacitatea și valoarea lor; acest radicalism și fel energic de a reacționa vor fi impuse de planeta Mercur până pe 29 august a.c.

Din 21 august, la prânz, când planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, și până pe 15 septembrie a.c., șanse de a câștiga “un ban în plus” sau de a găsi soluții mai puțin spectaculoase, dar utile pe termen scurt, la problemele financiare curente. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, până în dimineața zilei de 23 septembrie a.c., va imprima o dinamică specială în a face rost de bani, a face plăți, a-și administra atât veniturile, cât și datoriile.

Din 23 august, după ora 17:34, dialoguri cu prietenii, din categoria celor relaxante, plăcute, dar fără mare importanță în economia relațiilor sau a vieții personale a Leilor.

Alege altă zodie:

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine