Între 17 și 18 august, după-amiaza, speranțe, proiecte, viziuni care privesc statutul personal sau profesional din perspectiva neîmplinirilor din trecut sau a provocărilor actuale.

Pe 18 august, dimineața, Marte va intra în zodia Fecioarei, pe care o va tranzita până pe 4 octombrie a.c., și îi va transforma pe nativi în niște “vânători de greșeli” în forma și fondul exprimării celor cu care vor intra în dialog (frați, vecini, cunoscuți ocazionali, participanți la lucrările unor structuri organizate – ședințe, sesiuni de comunicări, conferințe, congrese).

Între 18 august, după ora 19:33, și dimineața zilei de 21 august, confruntări profesionale, manifestări enervante ale unor opozanți, rivali, competitori, care ridică obiecții, șicanează, formulează critici marcate de subiectivism. Între 21 august, după ora 7:37, și după-amiaza zilei de 23 august, unii prieteni vor manifesta indiferență sau ostilitate și își vor dezvălui o față nouă.

Pe 21 august, la prânz, Venus va intra în zodia Fecioarei, semn în care va fi activă până pe 15 septembrie și le va da Racilor prilejul să afle aspectele necesare pentru bunul mers al unei inițiative sau pot acumula cunoștințele necesare pentru a face față unei examinări, indiferent de contextul ei socio-profesional. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, semn pe care îl va tranzita până în dimineața zilei de 23 septembrie a.c., alăturându-se impulsurilor perechii Marte/Venus despre care tocmai am vorbit, sporind nevoia de a învăța, de a asimila, de a căpăta experiență, de a se maturiza.

Din 23 august, după ora 17:34, sugestii, aluzii, “șoapte” menite să atragă atenția celor născuți în zodia Racului asupra unei persoane sau a unui eveniment, creând reparația, pe căi discrete, a unui abuz, a unei înșelătorii sau a confuziei stârnite de persoanele care au avut interesul să-i destabilizeze.

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire