Între 17 și 18 august, după-amiaza, stări de spirit amestecate în funcție de mesajul pe care îl vor primi nativii din partea unui părinte, a unei rude ori de provocările curente de natură casnică sau patrimonial/locativă.

Pe 18 august, dimineața, Marte va intra în zodia Fecioarei și, până pe 4 octombrie a.c., își va răsfrânge influența dinamică, organizată, bine structurată, asupra sectorului profesional (carieră, funcție, imagine).

Între 18 august, după ora 19:33, și dimineața zilei de 21 august, atitudini mai puțin eficiente în plan afectiv, unde ar fi nevoie de suplețe, finețe, delicatețe, pentru că o anume doză de stres astral îi poate face deseori nervoși, exigenți, pretențioși, revendicativi sau chiar egoiști, ceea ce nu va contribui la armonia sentimentală și la bucuria sufletească.

Între 21 august, după ora 7:37, și după-amiaza zilei de 23 august, posibile modificări în programul de lucru: orar, atribuții, responsabilități. Pe 21 august, la prânz, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 15 septembrie a.c., își va îndrepta potențialul de șansă și protecție asupra casei a X-a. Perioadă în care unii nativi pot primi însărcinări profesionale speciale, fără a fi numiți, propriu-zis, pe funcție: exercitarea atribuțiilor prin mandat, delegare, desemnare, înlocuire.

În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, pe 23 septembrie a.c., va contribui cu influxuri pozitive la susținerea unui progres: debut, succes, afirmare, confirmare a valorii personale, susținere publică. Din 23 august, după ora 17:34, dialoguri cu partenerii de viață și/sau activitate cu care trebuie să pună la punct o strategie, un derapaj relațional, o înțelegere. Moment bun, întreaga săptămână, din perspectiva unui demers personal ce privește viitorul lor și în legătură cu care pot dialoga cu persoane utile lor.

Alege altă zodie:

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine