Între 17 și 18 august, după-amiaza, dispoziție afectivă schimbătoare, nativii având tendința să “alunece” lesne în melancolie, să cultive amintirile și stările afective cețoase.

Pe 18 august, dimineața, Marte va intra în zodia Fecioarei și, până pe 4 octombrie a.c., va introduce o notă de pragmatism multor relații de prietenie, ceea ce poate constitui un impuls pentru cei care desfășoară activități comune nu doar de plăcere, ci și utile, în beneficiul personal sau în beneficiul altora.

Între 18 august, după ora 19:33, și dimineața zilei de 21 august, momente apăsătoare în plan organic (tulburări cerebrale, de atenție și concentrare, de gândire și învățare, insomnie, pusee de hipertensiune, tulburări de vedere, de auz, de echilibru).

Între 21 august, după ora 7:37, și după-amiaza zilei de 23 august, confruntări precipitate de un eveniment care-i scoate pe parteneri din sărite, aceștia făcând afirmații greu de acceptat de către nativi care vor reacționa, mai puțin deranjați de absurdul situației sau de subiectivismul acuzațiilor, cât mai ales din cauza orgoliului, a mândriei sau a vanității lezate. Pe 21 august, la prânz, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 15 septembrie a.c., va atrage norocul de partea Scorpionilor prin posibilele intervenții salutare venite din partea prietenilor.

În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, până pe 23 septembrie a.c., își va conjuga influxurile cu cele ale planetelor Venus și Marte, ce operează în sectorul relațiilor de prietenie, cărora, de la caz la caz, le poate da un impuls strălucitor sau o clipă de grație: cunoștințe necesare, ajutor nesperat, întâlniri importante pentru evoluția nativilor. Din 23 august, după ora 17:34, discuții, consultări, evaluări, oferte și propuneri lansate unui nativ cu privire la felul în care s-ar putea rezolva un ajutor ori un câștig material.

Alege altă zodie:

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine