Între 17 și 18 august după-amiaza, dificultate în a lua decizii în plan financiar din lipsa informațiilor necesare sau a mesajelor confuze oferite de unele instituții prin reprezentanții ei: nu acționați la întâmplare.

Pe 18 august, dimineața, Marte va intra în zodia Fecioarei și, până pe 4 octombrie a.c., va patrona demersurile concrete în vederea reglementării unui aspect material (patrimonial), dar va introduce, în alt plan, riscul unor accidente legate de factorul Pământ.

Între 18 august, după ora 19:33, și dimineața zilei de 21 august, enervări în timpul unor deplasări, pentru că dialogurile, schimburile de idei, informații și date nu vor funcționa normal, dând naștere la neînțelegeri și erori în redactarea actelor și documentelor. Între 21 august, după ora 7:37, și după-amiaza zilei de 23 august, în funcție de responsabilitățile morale și familiale, Vărsătorii pot trece prin momente de îndoială, neîncredere sau revoltă, în funcție de contextul care se va reflecta dizarmonic în viața lor de familie sau în existența domestică.

Pe 21 august, la prânz, Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 15 septembrie a.c., va constitui un binevenit factor de protecție în ipoteza unor accidente pe corpul fizic. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, până pe 23 septembrie a.c., va lucra în chip pozitiv în planul soluțiilor materiale și va funcționa ca un factor puternic de revigorare interioară în cazul celor care s-au confruntat cu spaima de boală, de bătrânețe, de greutățile vieții, de lipsa unei perspective, de încercările existențiale majore.

Din 23 august, după ora 17:34, Vărsătorii vor simți nevoia să se destindă; în funcție de vârstă, educație, profesie, aspirații personale, unii vor dori să se rafineze prin cultură, artă, lecturi speciale, învățare, experiențe de viață semnificative.

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire