În prima parte a zilei de 22 iunie, clipe plăcute ivite pe neașteptate într-un program banal de viață; tinerilor le-ar putea trece prin minte idei insolite despre cum s-ar putea relaxa (chef de frondă și de aventură).

 

Între 22 iunie, între ora 17.02, și dimineața zilei de 25 iunie, efort de calmare a spiritului răscolit în ultima vreme de stres, de muncă, de griji, de vești proaste care i-au ținut într-o permanentă stare de neliniște și care s-au reflectat în starea lor de sănătate nu atât sub forma structurată a unei afecțiuni diagnosticabile, cât sub forma a unei stări generale alterate.

 

Între 25 iunie, după ora 5.38, și după-amiaza zilei de 27 iunie, perioadă mai puțin indicată pentru a discuta chestiuni delicate sau care trezesc suspiciuni și reacții subiective, pătimașe, din partea interlocutorilor. Atenție ce mărturii, declarații și răspunsuri li se cer celor născuți în zodia Balanței într-un context oficial (anchetă, proces, cercetare, verificare).

 

În zorii zilei de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita, într-o primă etapă până pe 20 iulie, și, apoi, după încheierea mișcării aparent retrograde, între 11 și 29 august a.c., ceea ce indică un accent pus pe relațiile de prietenie care le va insufla nativilor tendința de a se impune în fața cunoscuților, de a prelua conducerea unei activități pe care o desfășoară alături de aceia, de a avea ultimul cuvânt sau de a demonstra că au întotdeauna dreptate. Pentru că se va asocia și cu tendința de a nu ști când să se oprească și de a exagera, acest tranzit poate introduce nedorite și inutile note de revoltă, de independență, de replică, de reevaluare a acelora față de Balanțe.

 

Între 27 iunie, după ora 16.32, și 28 iunie, surprize privitoare la o chestiune patrimonială. Evenimente speciale în care factorul “Pământ” joacă un rol important (situații periculoase, imprudenţe, accidente, avarii).

Alege altă zodie:

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism