Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, posibile confruntări între soți, asociați dar și posibile conflicte amplificate bizar ori ivite în chip nejustificat care alimentează dușmănii, rivalități. Posibile surprize în parcursul unor anchete și procese. Moment mai puțin indicat pentru abordarea subiectelor delicate, pentru întâlnirile cu persoane dificile ori pentru aplanarea unor conflicte. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie fapt care va avea o influență pozitivă asupra sănătății și mai ales asupra stării psihice a nativilor care se vor simți mai împăcați, mai eliberați de griji și spaime. Reacție favorabilă a organismului acestor persoane la tratamentele alternative sau de pionierat. Între 11 februarie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 februarie, dorința de a păstra sau conserva o sumă de bani, un bun, un patrimoniu pentru viitor ori în contextul unor revendicări. Această tendință va fi mult mai pronunțat manifestată începând cu 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., și care va spori atât atacurile, riscurile, pretențiile altora cât și tendința (firească) a Balanțelor de a se apăra. Între 13 februarie, după ora 11:32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, inițiative, idei, construcții personale perspectivă sau idei care merită atenție chiar dacă nu vor fi puse în aplicare imediat. Unele vor avea însă o pronunțată doză de autoiluzionare, de extravaganță, fiind rupte de realitate. Secvență favorabilă celor care desfășoară activități artistice și interpretative. Din 15 februarie, după ora 16:03, inhibiții sau ipostaze mai puțin combative pe fondul provocărilor profesionale și ale vieți publice; Balanțele vor avea tendința să evite confruntările directe, să amâne un răspuns sau să evite să aibă o reacție clară.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă