Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, motive de stres, nerăbdare și/sau enervare provocate de un eveniment care are legătură cu casa, gospodăria, inventarul gospodăresc. Posibile nemulțumiri generate de dialogul ciudat, de argumentele absurde invocate de una sau mai multe rude sau de comportamentul inexplicabil al unui părinte care îl va pune pe jar pe fiul sau fiica lui. Imposibilitatea de a se ajunge, cel puțin pentru moment, cu aceștia la o soluție concretă. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor. Până pe 17 aprilie, cât va dura acest tranzit, comunicarea va fi un aspect favorabil; nativii se vor putea înțelege „de vorbă bună” cu persoanele dificile, vor reuși să-i convingă pe cei abordați într-un interes personal să-i ajute grație unui fel de a se exprima subtil și nuanțat. Impresie frumoasă într-un context public (ședință, conferință, alocuțiune). Între 11 februarie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 februarie, efort de stabilizare a sentimentelor sau a reacțiilor și impresiilor de moment ale părinților față de evenimentele prin care trec copiii lor. În acest sector, pe 14 februarie, își va începe tranzitul planeta Marte care va rămâne în semnul Taurului, până pe 31 martie a.c., instaurând un regim special al emoțiilor, al sentimentelor și al impulsurilor afective. Cea mai pronunțată dar și cea mai provocată va fi senzualitatea cu „fatalele” pofte de dulciuri, de mâncăruri gustoase, de băuturi și plăceri simple dar „consistente”. Într-un alt registru, acest tranzit va fi un aliat pentru cei care fac sport și se antrenează în vederea unor competiții. Între 13 februarie, după ora 11:32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, informații destabilizatoare privitoare la locul de muncă, la prezumptivele măsuri care ar urma să fie puse în aplicare sau la regimul unor plăți salariale. Din 15 februarie, după ora 16:03, relații parteneriale precare.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă