Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, controverse provocate de piedicile care se vor ivi în calea Fecioarelor pe direcția obținerii unor bani, avantaje materiale sau cote succesorale. Risc de accidente în zona capului. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor și va introduce un factor util, de toleranță, de flexibilitate afectivă și mentală, de disponibilitate spre dialog, înțelegere, împăcare, concesie sau onestitate, factori cu atât mai importanți dacă în viața unor nativi, la ora actuală, există conflicte deschise (anchete, reclamații, procese). Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, consolidare a unor idei și convingeri pe baza experiențelor sau evenimentelor care vor justifica deciziile lor pro sau contra. Din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., se va pune de mai multe ori problema logicii, a bunului simț, a rațiunii și a pragmatismului în atașamentele ideologice, sociale sau profesionale ale nativilor care vor fi obligați să (re)cunoască realitatea la adevărata ei dimensiune și semnificație, fără subiectivism și fără emoții inutile. Moment al radicalizării unor chestiuni de conștiință. Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, postùri publice, interviuri, declarații în contexte socio-profesionale de largă audiență (conferințe, congrese, întruniri). Din 15 februarie, după ora 16.03, motive de îndepărtare sau cel puțin de reticență față de un apropiat ori de un cerc de prieteni față de care nativul nu mai are încredere. Surprize la locul de muncă, nu toate plăcute; ipostaze la care nativul poate fi martor sau în a căror desfășurare poate fi implicat. Tulburări de scurtă durată la nivelul circulației periferice, al fiziologiei sistemului nervos central și al aparatului locomotor inferior.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă