Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, revizuirea unei opțiuni anterioare; Leii pot deveni nerăbdători în legătură cu felul în care decurge un parcurs personal (întârzieri, amânări) sau de lipsa de satisfacție oferită de un proiect. De aceea, dorința lor va fi una destul de radicală și greu de temperat, cel puțin pentru moment, pentru că ei vor dori să renunțe în totalitate la respectiva premisă și să o înlocuiască cu alta nouă, mai promițătoare. Nu toate deciziile luate pe fondul enervării vor fi inspirate. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie. Noul context astral va privi sectorul banilor și al avantajelor materiale obținute prin relația Leilor cu alte persoane și instituții: capacitatea de a se înțelege sau de a capta disponibilitatea afectivă a celor responsabili să le rezolve o problemă pentru a-i înțelege și a dori să-i ajute. Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, nevoia de a fi stabili în percepții, atitudine și reacție în confruntările publice, mai ales dacă este vorba de chestiuni de importanță majoră pe care trebuie să le promoveze sau să le apere prin responsabilitățile ce le revin prin profesie și/sau funcție. Din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., această premisă va fi mereu actuală, ca o adevărată provocare pentru nativi care vor fi obligați să se stăpânească și să fie autoritari și eficienți fără a deveni despotici sau să lezeze alte persoane și interese. Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, dialoguri relaxate cu prietenii, nevoia de a se sfătui sau de a asculta un alt punct de vedere necesar lor, înainte să ia o decizie. Din 15 februarie, după ora 16.03, univers interior concentrat pe chestiuni de familie sau pe analiza trecutului.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă