Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, agitație legată de plățile curente ori de veniturile ce trebuie reglementate. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor. Este vorba de un eveniment astral cu un ecou special în viața acestor nativi care vor avea posibilitatea, de-acum până pe 17 aprilie, cât va ține acest tranzit, să se exprime bine, frumos, elocvent sau artistic, de la caz la caz sau în funcție de împrejurările în care un nativ va lua cuvântul. Moment interesant pentru construcția unor edificii personale care au nevoie de interogații, de analiză, de concluzii și de un răspuns final pe care numai ei și-l pot da. Între 11 februarie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 februarie, calm și răbdare dacă va fi nevoie de învățare, memorare, acumulare a unui volum mare de informații. Stabilitate și prudență în reacțiile verbale dar și risc de accidente de la elementul „pământ” (căderi, alunecări, traumatisme) mai ales în timpul unor deplasări, călătorii, etc. Între 13 februarie, după ora 11:32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, discuții curente pe teme domestice cu părinții sau cu privire la o chestiune de interes comun. Unii vor simți nevoia de să afle mai multe lucruri despre familia lor, despre strămoși (bunici, străbunici) pentru a se înțelege mai bine pe sine, de unde și posibilele lor eforturi de a cerceta trecutul prin lectura corespondenței, studiul documentelor, vizite, etc. Pe 14 februarie, Marte va intra în acest sector și va da un impuls și mai profund acestor nativi în căutare de adevăr despre sine și cei din care „se trage”. De aici, un efort de cuplare a lor la tot ceea ce înseamnă „istoria familiei” și a „rădăcinilor” lor, preocupare care va dura până spre 31 martie a.c. Din 15 februarie, după ora 16:03, năduf afectiv, sentimentele de limitare, neputință sau abandon afectiv.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă