Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, Săgetătorii vor avea multă energie de consumat și o vor face prin exerciții fizice de întreținere sau de divertisment (sporturi, concursuri). Chef de aventuri, mai ales în ipostaza escapadelor de scurtă durată. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie, dându-le nativilor posibilitatea să se împace cu părinții, dacă între ei și aceia s-a instalat un conflict sau o dispută, să ajungă la o înțelegere reciproc avantajoasă. În perspectivă, acest tranzit, care va dura până pe 17 aprilie, va fi favorabil tuturor chestiunilor casnice, gospodărești, domestice, locative, funciare sau patrimoniale ori de evaluare a trecutului. Între 11 februarie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 februarie, Săgetătorii vor trebui să dea dovadă de calm, răbdare, echilibru interior și să se abțină în fața provocărilor care pot surveni la locul de muncă. Pe 14 februarie, Marte va intra în zodia Taurului. În felul acesta, se estimează o perioadă de șase săptămâni (până la 31 martie) în care nativii vor fi harnici și dedicați unui proiect, serioși și temeinici în tot ceea ce vor face în plan profesional. Un efect pozitiv va avea acest tranzit și în planul sănătății, Marte insuflând multă rezistență fizică la oboseală și stres precum și o bună capacitate a organismului de a se apăra și reface rapid în caz de boală. Între 13 februarie, după ora 11:32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, schimburi de impresie, consultări cu partenerii cu privire la o viitoare abordare a unui subiect de interes comun. Din 15 februarie, după ora 16:03, dacă se va pune problema unui bun la care nativii speră pentru beneficiul direct și imediat pe care l-ar putea avea sau prin valorificarea lui ulterioară, Săgetătorii vor deveni rigizi și inflexibili în pretențiile și în condițiile impuse.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă