Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, conflicte sau întâmplări bizare care vor da peste cap procesul muncii și îi vor obliga pe nativi să se adapteze la condițiile nou create. Stări de spirit antipatice (agitație, nervozitate, migrene, tulburări de vedere, de concentrare, de exprimare). Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie, și va introduce o notă de tandrețe, de senzualitate și de sensibilitate care le va fi de un real și profund folos nativilor care se vor „întrema”, astfel, sufletește. Viață afectivă marcată de momente frumoase, de mărturisiri ori de descoperiri personale. Etapă utilă celor care se exprimă în plan artistic. Între 11 februarie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 februarie, efort de a găsi o „logică a lucrurilor” într-o ipostază partenerială. Această tendință se va prelungi și se va consolida din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului și care le va da posibilitatea celor născuți în Scorpion ca, până pe 31 martie a.c., să-și argumenteze logic și pozitiv punctul de vedere într-o dispută de principii sau de interese materiale. În plus, Marte le va trimite influxuri utile de stabilitate, tenacitate, rezistență psihică la stres și combativitate temperată dar eficientă. Între 13 februarie, după ora 11:32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, consultări cu privire la cea mai indicată și legală abordare cu privire la o chestiune patrimonială aflată în litigiu, în dezbatere sau cu privire la o documentație, un dosar ce trebuie elaborat în vederea obținerii unor sume necesare unui proiect personal. Din 15 februarie, după ora 16:03, trăiri interioare care vor avea în centrul atenției motivația unor atașamente și convingeri care stau la baza deciziilor și ale stilului de viață al nativilor (atașamente politice, interese culturale, crezuri religioase).

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă