Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, combativitate verbală. Mici conflicte , dificultăți sau evenimente care le strică cheful nativilor plecați în excursie sau în orice tip de deplasare. Lipsă de măsură și din partea nativilor înșiși dacă vor fi provocați. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor. El le va da posibilitatea Vărsătorilor ca, până pe 17 aprilie, cât va dura acest tranzit, să abordeze într-un chip diplomatic orice problemă financiară sau salarială. Există însă și un revers al acestui context: Vărsătorii vor deveni foarte sensibili la tot ce va avea legătură cu stabilitatea lor financiară reacționând în haotic și făcându-și „inima rea”: tristețe, spaimă sau lacrimi. Uneori, însă, lucrurile se vor dovedi mai simplu de rezolvat. Între 11 februarie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 februarie, nevoie de stabilitate relațională cu cei din familie. Acest impuls va fi tot mai intens resimțit din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului și le va induce, până pe 31 martie, stări de spirit, intenții sau motivații care vor vădi, cu toatele, nevoia lor de echilibru material obținut din siguranța unui domiciliu, a unei rezerve patrimoniale pe care să o activeze „la greu” sau a încrederii în sprijinul familiei. Între 13 februarie, după ora 11:32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, dorința de relaxare prin activități care să nu-i solicite prea mult ci doar să-i decupleze de la stresul cotidian. Din 15 februarie, după ora 16:03, regim de muncă obositor. Posibile disfuncții organice ce privesc alimentația, metabolismul, regimul zahărului, sistemul osos. Rămâne, ca o constantă astrală, marcajul din propriul lor semn zodiacal natal, care indică o perioadă asociată cu întâmplări neverosimile, cu stări de spirit bizare, cu pericole pe lângă care pot trece, oricând, în casă și în afara casei.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă