În prima parte a zilei de 13 aprilie, şanse restrânse de a rezolva o pricină pe calea dialogului şi a bunei înţelegeri.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, şi 15 aprilie, la prânz, revenire la tendinţe autoritare ori de câte ori se va pune problema abordării unui interes material sau a unei situaţii patrimoniale majore.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, şi 17 aprilie, la prânz, efort de a asimila noţiuni noi, de acumula experienţă într-o disciplină, nevoia de a-şi netezi drumul profesional sau calea spre împlinirea unui scop prin decizii şi iniţiative practice. Pentru asta ei pot face inclusiv demersuri instituţionale.

Mercur va intra, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, în zodia Berbecului şi va spori cota de grijă, dar şi de irascibilitate în tocate chestiunile casnice, domestice, patrimoniale sau familiale, Dialoguri în contradictori, lipsă de armonie între un nativ şi o rudă, ea însă mai „dificilă” cu care, cu greu se va putea pune de acord.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, şi 19 aprilie, după-amiaza, Luna va tranzita acest sector şi va alcătui, pe 19 aprilie, împreună cu Soarele în opoziţie faza de Luna Plină în Balanţă, ipostază care se va petrece pentru a doua oară în aceiaşi zodie. Prima Lună Plină în Balanţă a avut loc pe 21 martie a. c., la 00:09′.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Acest aspect, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în acelaşi semn zodiacal), s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcţia Berbec/Balanţă, el s-a configurat şi în 2004. Această dublă ipostază indică nativilor rolul şi importanţa casei a IV-a (locuinţă, patrimoniu, părinţi, ţară şi tot ce ţine de trecut – moştenire, educaţie, tradiţie, limbă, religie, obiceiuri) în construcţia fiinţei lor.

Din 19 aprilie, după ora 15:40′, relaţii nu întotdeauna confortabile cu unele cunoştinţe. Atenţie la posibila lipsă de sinceritate sau de onestitate a unor apropiaţi.

Alege altă zodie:

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult