Horoscop Sagetator - Previziuni Urania pentru perioada 13-19 aprilie 2019 | Mercur va intra în zodia Berbecului. Luna Plină în Balanță pentru a doua oară în acest an

Horoscop Sagetator

În prima parte a zilei de 13 aprilie, scopuri precise și rigiditate în opinii și intenții, cramponare de detalii reflectate în modul de a rezolva litigiile patrimoniale sau financiare.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, planuri importante, viziune de ansamblu ambițioasă cu privire la evoluția lor profesională și socială. Efort de depășire a unor limite sau al unui cadru care nu le permite Săgetătorilor să progreseze.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, se va pune problema unei bune și înțelepte administrări a situațiilor care privesc imaginea lor publică, autoritatea, capacitatea de a conduce o activitate prin exercitarea unei funcții.

Mercur va intra, în dimineața zilei de 17 aprilie, în zodia Berbecului și le va da posibilitatea celor mânați de dorința de a se afirma în planul interpretării artistice să se exprime energic iar celor foarte tineri sau încă tineri, care vor să „ardă toate etapele”, în vederea consacrării lor prin intermediul activităților de creație, șansa unei demonstrații de forță.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, viața sentimentală se va intensifica pe fondul Lunii Pline din 19 aprilie, ipostază astrală care se va petrece pentru a doua oară în Balanță. Prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.

Acest tip de evenimente, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în aceiași zodie), s-a înregistrat de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, el s-a produs și în 2004. Această a reeditare are rolul să consolideze și să dezvăluie sectorul important care trebuie cercetat, în prezent, cu atenție. El privește universul afectiv, atașamentele, aventurile, poveștile de dragoste și impulsurile interioare.

Din 19 aprilie, după ora 15:40′, situații neplăcute la locul de muncă, născute din subminarea sau tentativa de discreditare a câte unui nativ care va avea acum intuiția gesturilor necesare contracarării lor.

Alege altă zodie