Între 13 și 14 iulie, preocupări legate de progresul profesional, condiționate, de cele mai multe ori, de nevoia de a învăța, de a acumula ori de a susține forme superioare de pregătire atestate prin diplome, certificate, recomandări.

O componentă importantă, în aceste planuri de viață, o poate reprezenta “străinătatea”, cu tot ceea ce presupune ea: călătorie, adaptare la noi relații sociale, comunicare într-o limbă străină, oficializarea documentelor, corespondență, ședere departe de familie.

Între 15 și 17 iulie, la prânz, dificultăți legate de desfășurarea unei activități publice din cauza condiționărilor familiale intensificate, în preajma zilei de 17 iulie, de Luna Plină în Capricorn, care le va permite să observe natura și nivelul real al dificultăților profesionale.

Între 17 iulie, după ora 12.30, și 19 iulie, surprize, nu întotdeauna plăcute, venite de la prieteni; posibile tensiuni, schimburi de cuvinte deranjante, inițiative neinspirate, reacții disproporționate.

Pe 19 iulie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va intra în zodia Racului, semn pe care îl va tranzita până pe 11 august, și va impune cu necesitate o discuție cu părinții sau cu membrii de familie mai în vârstă pe teme domestice și/sau patrimoniale, care se vor desfășura anevoios din cauza multor gânduri și intenții ce vor fi trecute sub tăcere. Cei maturi se vor lovi de vechile blocaje sociale ori relaționale care îi mențin în impasul constituit cu ceva timp în urmă, în plan personal.

Întreaga săptămână, cei născuți în acest semn zodiacal vor avea preocupări legate de buna funcționare a casei și a gospodăriei, dedicându-se acelor activități specifice, alții se vor implica în construirea, repararea, modernizarea locuinței. Cei tineri vor fi într-o bună formă fizică, fiind interesați de dezvoltarea lor fizică, de sport și de distracții.

Alege altă zodie:

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens