Între 13 și 14 iulie, posibile dialoguri privind derularea unui contract, semnarea unui acord, analiza unor aspecte de natură juridică privind o relație partenerială. Abordările celor născuți în Gemeni vor fi corecte, dar asta nu va rezolva chestiunea de fond care se conturează ca o etapă necesară până la soluționarea ei definitivă.

Între 15 și 17 iulie, la prânz, blocarea demersurilor, dar și a intențiilor privitoare la o chestiune materială. Situații incomode, greu de rezolvat pe termen scurt, născute din complicații, încurcături, proceduri sau, pur și simplu, din cauza ostilității și relei-voințe sau relei-credințe a celor implicați în partaje, succesiuni sau finanțări. Uneori, întârzierea punerii în aplicare a unei situații deja rezolvate poate veni chiar de la instituțiile statului, care tergiversează lucrurile sau ridică obiecții nefondate, abuzive, aspect resimțit mai acut și mai supărător în preajma zilei de 17 iulie, când, în acest sector, va avea loc Luna Plină în Capricorn.

Între 17 iulie, după ora 12.30, și 19 iulie, idei utile, soluții ingenioase la problemele curente, capacitate de a se afirma într-un sector de viață și activitate prin inteligență, imaginație, fantezie, originalitate.

Pe 19 iulie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va intra în zodia Racului, semn pe care îl va tranzita până pe 11 august, reactivând, în felul acesta, sectorul banilor câștigați din muncă proprie cu suita lui de gânduri, proiecte, decizii, analize, concluzii, demersuri, eforturi. Întreaga săptămână va sta sub semnul multor discuții aprinse, al informațiilor care îi vor scoate din sărite pe nativi, al reacțiilor impulsive, dar și al conflictelor între nativi și reprezentanții unor instituții, mai ales din categoria celor care poartă, ca semn distinctiv al profesiei lor, uniformă: polițiști, vameși, controlori, personal navigant, etc.

Alege altă zodie:

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens