Vineri, 12 iulie 2019, 12:00

Între 13 și 14 iulie, multă energie, curaj, dorință de afirmare prin valorificarea calităților personale, nevoia de a face mișcare, mai ales sport, de a se distra și a trăi aventuros, poate chiar periculos, dacă este vorba de tineri în plin proces de afirmare care doresc ”senzații tari” cu orice preț.

Între 15 și 17 iulie, la prânz, blocaje organice, cu atât mai deranjante cu cât nativul este mai în vârstă. Chiar și în absența unor tulburări fiziologice evidente, starea de sănătate va fi marcată de indispoziție, de incapacitatea de a face față eforturilor din cauza oboselii sau a slăbiciunii fizice. Din punctul de vedere al relațiilor de muncă se pot ivi, mai ales în preajma zilei de 17 iulie, când se va produce faza de Lună Plină în Capricorn, una sau mai multe nereguli privitoare la transferuri, angajări, numiri pe funcție.

Între 17 iulie, după ora 12.30, și 19 iulie, relațiile parteneriale se încarcă cu nori de furtună: reacții intempestive ale celor cu care nativii colaborează sau interacționează, ale dușmanilor, ale soțului sau ale soției ori ale persoanelor cu care se află în litigiu. Gesturi neașteptate, afirmații care stârnesc uimirea și care îl lasă, pe câte un nativ, pentru moment, fără replică. Surprize de mai mică sau de mai mare importanță, în desfășurarea unor anchete, cercetări, procese, audieri.

Pe 19 iulie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va intra în zodia Racului. Revenirea acestei planete în sectorul bolilor lungi și cronice le va da posibilitatea nativilor ca, până pe 11 august, cât va dura acest tranzit, să se lămurească cu privire la o chestiune de sănătate care nu le dă pace și căreia nu i-au dat, nici până acum, de capăt din varii motive: opinii medicale care s-au dovedit false, rezultat neconcludent, contradictoriu al analizelor, dereglări discrete care nu permit un diagnostic clar, ci doar ipoteze, bănuieli și variante.

Alege altă zodie: