Între 13 și 14 iulie, posibile discuții pe teme profesionale la locul de muncă, efortul de a da o tentă de legalitate controverselor privitoare la regimul de muncă sau salarizare preconizat pe care Racul îl contestă și pentru care solicită revizuirea lui.

Între 15 și 17 iulie, la prânz, complicate sau, de la caz la caz, foarte complicate toate tipurile de relații parteneriale cărora nativii trebuie să le dea de capăt. Deocamdată, nu vor putea face (aproape) nimic, pentru că blocajele cu care se luptă nu sunt de ieri, de azi, iar întreaga săptămână va fi marcată de impasul astral introdus de Luna Plină în Capricorn, din 17 iulie, care va opera pe casa a VII-a a relațiilor parteneriale, ridicând nivelul de disconfort relațional și viciind, prin reacții ostile, orice șansă de revenire la normalitate. Context apăsător pentru toate tipurile de acțiuni în instanță: amânări, reluarea unor proceduri juridice, blocaje instituționale.

Între 17 iulie, după ora 12.30, și 19 iulie, idei interesante care, dacă vor fi puse în aplicare cu diplomație și subtilitate, pot conduce la rezolvarea, fie și pentru moment sau doar parțial, a unei chestiuni materiale/patrimoniale, acum sau în viitorul apropiat.

Pe 19 iulie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va intra în zodia Racului, semn pe care îl va tranzita până pe 11 august. Revenirea lui Mercur în sectorul casei I a personalității (corp fizic și psihic) le va permite celor născuți în zodia Racului să poarte necesare dialoguri interioare pentru propria lor lămurire ori să se dumirească asupra unei chestiuni de viață personală.

După 19 iulie, alături de Soare, Venus și Sensul vieții, Mercur le va fi util nativilor prin atenția la detaliile ascunse ale unor fapte de viață care le-au scăpat în trecut, făcând astfel posibilă o mai bună evaluare a lor și a etapei pe care o parcurg.

 

Alege altă zodie:

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens