Între 13 și 14 iulie, chestiuni oficiale legale de regimul juridic al unor bunuri sau demersuri privitoare la “drumul” unui dosar prin hățișul birocratic dacă acesta, o dată rezolvat, le-ar permite să intre în posesia unei sume de bani sau a unui ajutor material; demersuri în justiție sau în legătură cu instituțiile care pot fi implicate în soluționarea unei succesiuni, a unui litigiu, a unui partaj.

 

Între 15 și 17 iulie, la prânz, blocare pe o idee centrală pentru activitatea socio-profesională, eventual impas ivit din cauza unor probleme de conștiință (scrupule) pe care nativii și le fac, ceea ce nu le permite să dea curs unor inițiative sau din cauza informațiilor trunchiate pe care le identifică şi care nu le oferă o perspectivă corectă asupra situației ce trebuie rezolvată. Relații anevoioase cu oamenii şi instituțiile din afara țării. Renunțări dificile, mai ales în preajma zilei de 17 iulie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, care va accentua aceste stări de spirit, la atașamentele față de ideile și principiile adoptate la un moment dat.

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'
Recomandări

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'

 

Între 17 iulie, după ora 12.30, și 19 iulie, nevoia de a acționa prompt la provocările ori la situațiile care îi pun în încurcătură din punct de vedere profesional, public sau care le amenință imaginea. Nevoia de a fi radicali în felul de a se purta sau exprima și de a nu (mai) tolera derapajele.

 

Pe 19 iulie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va intra în zodia Racului și își va exercita influența asupra casei comunicării și a deplasărilor până pe 11 august. Taurii vor putea relua discuțiile abandonate cu câteva săptămâni în urmă, pot cere și primi explicații, pot analiza evenimentele de dată recentă, dar, cel puțin până spre 1 august, nu se vor lămuri pe deplin, zbătându-se în stări interioare neproductive (îndoială, neîncredere, tendința de a abandona o idee, teamă de necunoscut).

Alege altă zodie:

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens