Între 18 și 19 mai, dimineața, nativii vor trăi sub impulsul fazei de Lună Plină în Scorpion, care va avea loc în ziua de 18 mai și care va angaja sectorul beneficiilor materiale obținute cu ajutorul altora. O notă de teamă s-ar putea instala în cazul unor persoane care vor avea impresia că sunt păcălite, că ceva în neregulă, în detrimentul lor, se petrece în “culise” și că ei nu pot controla situația. Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, sectorul comunicării va fi intens solicitat de tranzitele momentului care îi pot transforma pe nativi în niște campioni ai dialogurilor, ai conversațiilor sau al exprimării publice, pentru că, pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va traversa până pe 21 iunie a.c., alături de Mercur, care va intra, și el, tot pe 21 mai, în același semn, în care va rămâne până în seara zilei de 4 iunie a.c. În felul acesta, cele două tranzite prin sectorul schimbului de idei și al știrilor le vor permite să învețe și să primească informații. Oferta, invitaţia sau provocarea de a călători în țară şi/sau în străinătate se poate ivi la tot pasul, dar Berbecii le vor tria în funcţie de beneficiul pe care l-ar avea în urma acestor deplasări. Vor fi avantajați cei care vor susține examene, mai ales în varianta probelor orale. Între 23 mai, după ora 20.50, şi 24 mai, efort de păstrare şi securizare a unei postùri publice, a unei funcţii sau demnităţi care, în prezent, este supusă încercărilor şi complicaţiilor venite dinspre familie; acestea le vor abate atenţia pe chestiunile personale sau vor pune, într-o ecuaţie şubredă, interesele și nevoia lor de a-şi consolida imaginea publică şi autoritatea. Între 21 mai, după ora 10.57, şi seara zilei de 23 mai, întâmplări caudate, trăite alături de prieteni, circumstanțe speciale pe fondul cărora evoluează relația Berbecilor cu una sau mai multe persoane apropiate lor.

Alege altă zodie:

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile