Între 18 și 19 mai, dimineața, sectorul relațiilor cu prietenii ar putea fi marcat de supărări, dezamăgiri sau enervări, iar pe fondul radical al Lunii Pline în Scorpion, din 18 mai, Capricornul ar putea să ia decizii drastice cu privire la o persoană sau la un grup de cunoscuți cu care nu se mai înțelege și nu se mai regăsește pe aceeași lungime de undă și față de care nici nu are de când să cedeze ori să se schimbe. Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul unor tranzite lipsite de profunzime, dar nu de importanță. Astfel, pe 21 mai, Soarele și Mercur vor intra în zodia Gemenilor, pe care o vor marca până pe 21 și, respectiv, 4 iunie a.c., aflându-se, în tot acest răstimp, în opoziție cu Jupiter retrograd. Capricornii s-ar putea confrunta nu atât cu probleme organice, cât medicale, din punctul de vedere al relației cu un medic: sunt posibile mai multe opinii asupra aceleiași afecțiuni care nu poate fi diagnosticată “din prima” și pentru care multe analize se dovedesc neconcludente. De aici, nevoia consultării mai multor specialiști, care vor oscila între mai multe ipoteze și abordări precum și nesiguranța pacientului însuși, căruia nu-i e limpede cum e mai indicat să procedeze. Pe o altă direcție de viață, în tot acest răstimp, ei se pot consuma în multe dialoguri și pot face multe demersuri (cel puțin două) cu privire la o reglementare, fie ea și parțială, a unei chestiuni profesionale (încadrare, atribuții și responsabilități, salarizare). Între 21 mai, după ora 10.57, și seara zilei de 23 mai, concentrare pe chestiunile dificile de viață care, dacă privesc parteneriatul (conjugal, de afaceri, de muncă) ori conflictele, vor indica piedicile, interdicțiile ori limitele personale. Între 23 mai, după ora 20.50, și 24 mai, abordări financiare curente, presărate cu mici hopuri și surprize.

Alege altă zodie:

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre