Între 18 și 19 mai, dimineața, nemulțumiri sau îngrijorări cu privire la locul de muncă (siguranță, salarizare), care se explică prin sentimentul, mai mult sau mai puțin explicit, de blocaj, de incapacitate de a se modifica, în chip necesar și corect, relațiile angajator/angajat. Posibilă susținere discretă a unui nativ care are darul ca, din umbră, să limpezească lucrurile, pe fondul Lunii Pline în Scorpion, care va avea loc pe 18 mai, și să dezvăluie acele mecanisme sociale și semnificații umane care au generat respectiva neregulă, dându-le, astfel, nativilor posibilitatea să acționeze în cunoștință de cauză, în vederea susținerii unei revendicări sau a rezolvării unei dispute profesionale. Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, relațiile parteneriale vor fi avantajate de tranzitele momentului care le vor da Gemenilor energia și intuiția necesare în orice confruntare sau negociere. Este vorba de intrarea Soarelui în zodia Gemenilor, în ziua de 21 mai, semn pe care îl va tranzita până pe 21 iunie, și de intrarea planetei Mercur, în același semn zodiacal, pe care îl va tranzita până pe 4 iunie a.c., din postura de Guvernator. În plus, cele două planete vor traversa sectorul casei I care controlează corpul fizic și afirmarea personalității, ceea ce reprezintă o importantă zestre astrală pentru evoluția și redresarea fizică și psihică a nativilor. Între 21 mai, după ora 10.57, și seara zilei de 23 mai, vechile probleme financiare se pot complica cu aspecte colaterale: îngrijorare, incertitudine, spaimă de viitor, enervare, tendința de a se crampona de o ipostază. Între 23 mai, după ora 20.50, și 24 mai, idei originale cu privire la felul în care nativii s-ar putea prezenta într-un mediu academic, într-un spațiu de viață și activitate elitist. Mare putere de adaptare la ipostazele publice riscante sau exigente.

Alege altă zodie:

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre