Între 18 şi 19 mai, dimineaţa, chestiunile de familie (relațiile, comunicarea, interesele divergente, susținerea reciprocă, datoria morală) vor căpăta accente stringente, de apăsare, de copleșire, de constrângere sau de exagerare și de “forțare a mâinii”. Și regimul patrimonial poate intra în același tip de sentimente, senzații și percepții amplificate, aprofundate sau doar zbuciumate de Lună Plină în Scorpion, care se va produce în primele ore ale zilei de 18 mai. Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, nativii vor dori să-și schimbe starea de spirit prin implicarea în activități relaxante sau de compensare (petreceri, spectacole, vizite, participarea la concursuri, practicarea sportului de performanță, de agrement sau de întreținere, jocuri, aventuri). În plus, în acest sector, în ziua de 21 mai, se vor produce două evenimente astrale: intrarea Soarelui și a planetei Mercur în zodia Gemenilor, care vor rămâne în acest sector până pe 21 și, respectiv, 4 iunie a.c. și care vor accentua nevoia nativilor de a-și lărgi cercul de prieteni, de a-și diversifica preocupările și, implicit, satisfacțiile obținute. Între 21 mai, după ora 10.57, și seara zilei de 23 mai, momente de plictis, de enervare, de apăsare sufletească născute din relațiile încordate la locul de muncă sau din felul în care se derulează activitatea profesională curentă, presărată cu nemulțumiri mocnite, nerostite. Stare de sănătate marcată mai ales de afecțiunile cronice care se pot intensifica în forma lor de manifestare organică. Între 23 mai, după ora 20.50, și 24 mai, provocări verbale, dialoguri incitante sau, de la caz la caz, doar enervante. Leii vor avea impresia că li se pune răbdarea la încercare, mai ales dacă aceste ipostaze de viață se vor petrece în cercul de colaboratori sau între ei și partenerii lor de viață.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă