Între 18 și 19 mai, dimineața, spor de intuiție, viziuni profunde, interes pentru viața spirituală, (con)centrare pe chestiunile importante de viață, susținute și alimentate de Luna Plină în Scorpion din 18 mai, care ar putea pune, cu acest prilej, un marcaj esențial în proiectele lor majore de viață. Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, unele persoane se pot bucura de simpatia publicului sau se pot remarca într-un context oficial: mici succese profesionale trecătoare, dar flatante. Între 21 mai, după ora 10.57, și seara zilei de 23 mai, note apăsătoare vor marca relațiile de prietenie ale Peștilor; nu este o noutate, ci o continuitate. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va traversa până pe 21 iunie a.c., alături de Mercur, care, la rândul lui, în aceeași zi, va intra în semnul Gemenilor, în care va rămâne până în seara zilei de 4 iunie a.c. și în care se va simți “ca acasă”, pentru că se va afla în domiciliu, în postură de Guvernator. Cele două noi tranzite vor introduce multă nesiguranță în universul de gânduri și intenții ale nativilor, având uneori un efect destabilizator (indiferență, abandon, abordare superficială) sau dubii cu privire la oportunitatea unui proiect ori la propriile lor forțe. Între 23 mai, după ora 20.50, și 24 mai, forfotă mentală, agitație nervoasă; Peștii vor dori să iasă dintr-un tipar. Interesantă și utilă lor va fi relația pe care planetele în tranzit prin semnele de Apă, precum și Soarele lor natal o vor face cu Marte, în casa creativității și a sensibilității, ceea ce pentru acești nativi reprezintă exact ceea ce înseamnă ploaia binefăcătoare pentru recolte (“ploaia din mai face mălai”), permițându-le unora dintre ei să-și dezvolte calitățile personale și însușirile artistice, cu condiția să nu se mulțumească sau să se limiteze la reverie, ci să treacă la practică.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă