Între 18 și 19 mai, dimineața, universul afectiv al Racilor va fi tulburat şi pus la încercare de Luna Plină în Scorpion, care se va produce la începutul zilei de 18 mai și le va suprasolicita sectorul emotional, care le va răscoli, celor mai mulți dintre ei, amintirile, dorinţele, visele, neîmplinirile, constatările dureroase, despărţirile prezente sau din trecut ce au lăsat urme adânci în sufletul lor. Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, posibile chestiuni de natură juridică, privitoare la muncă (contracte, revendicări, contestări și chiar proceduri judiciare) ori intervenții oficiale ale ministerelor de resort, ale statului sau ale unor foruri competente să-și exercite controlul într-un sector de activitate și care, prin măsurile ori avertismentele și sancțiunile aplicate, vor genera schimbări în regimul muncii și, poate, al salarizării. Axa celor două case ale sănătății va fi, din 21 mai, pusă sub semnul celor două tranzite care vor avea loc: este vorba de Soare și Mercur, care, în aceeași zi, vor intra în zodia Gemenilor, cea care, pe harta cerului acestor nativi, controlează sectorul bolilor lungi și/sau karmice, influențând-o până pe 21 și, respectiv, 4 iunie a.c. Între 21 mai, după ora 10.57, şi seara zilei de 23 mai, puține șanse ca dialogurile inițiate pentru a rezolva, lămuri sau organiza ceva în plan partenerial să fie încununate de succes: reticență și rezistență în fața oricărei propuneri de schimbare sau înnoire ori de modificare a unei înțelegeri anterioare. Racii se vor apăra cu îndârjire, ca și cum ar fi “atacați”, deși nu despre asta va fi vorba, însă percepțiile subiective le vor hipertrofia reacțiile. Între 23 mai, după ora 20.50, şi 24 mai, informații, senzații sau situații de viață care îi vor mira și îi vor pune pe gânduri cu privire la o chestiune de natură materială, financiară, patrimonială.

Alege altă zodie:

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre