Între 18 și 19 mai, dimineața, axa celor două case ale sănătății va fi solicitată de tranzitul Lunii, care, la primele ore ale zilei de 18 mai, se va afla în postura de Lună Nouă în Scorpion, introducând, astfel, factori de destabilizare organică și cărora nativii nu le vor găsi o explicație logică. Una, logică, va fi stresul astral. Perioadă încărcată, amenințată de abuzuri și exagerări care s-ar putea exercita asupra unor Săgetători la locul de muncă. Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, Luna se va afla în tranzit prin Săgetător și le va da nativilor un plus de vigoare și de energie, de încredere în propriile lor forțe Dar din 21 mai, aceștia vor fi supuși altei încercări: Soarele și Mercur vor intra, în aceeași zi, în zodia Gemenilor, care controlează sectorul relațiilor parteneriale, pe care le vor “dezorienta” până pe 21 iunie. Nu este vorba de un tranzit prost, totuși cele două planete și, mai ales, Mercur, puternic în domiciliul său, vor introduce numeroase elemente șubrede: informații incorecte, nesiguranță, nesinceritate, dubii, dialoguri incomode, ascunzișuri, tertipuri, tentative de manipulare. Deși nu sunt plăcute nici în viața de cuplu, aceste influențe vor fi mai riscante în cazul relațiilor parteneriale, al litigiilor și proceselor, al anchetelor și ipostazelor oficiale sau publice menite să scoată adevărul la lumină. Între 21 mai, după ora 10.57, și seara zilei de 23 mai, nevoie de rigoare și măsură în cheltuieli.

Între 23 mai, după ora 20.50, și 24 mai, dialoguri neconvenționale, marcate de asumarea unor inițiative (abordări frontale, fără menajamente, ale unor persoane din apropierea nativilor), de aflarea unor aspecte de viață care îi vor surprinde, de declarații și afirmații riscante, făcute de Săgetători pentru a provoca ieșirea din impasul dialogurilor amabile, dar false.

Alege altă zodie:

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile