Între 18 și 19 mai, dimineața, relațiile parteneriale nu vor evolua tocmai confortabil din cauza Lunii Pline în Scorpion, care se va petrece în ziua de 18 mai și care va introduce note de suspiciune, de enervare, de nemulțumire sau de ostilitate, mai ales dacă în joc va intra un interes material sau o competiție. Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, dialoguri pe teme materiale care vor aborda din perspective diferite partajele, moștenirile, obținerea unei susțineri financiare. Chestiunea principală în jurul căreia vor gravita toate argumentele și demersurile lor va fi de natură juridică, mai mult decât cele strict bănești sau materiale. În această etapă, ei ar putea angaja dispute, alimentând controversele prin felul în care își vor argumenta și susține punctele de vedere personale. Între 21 mai, după ora 10.57, și seara zilei de 23 mai, mecanisme de gândire blocate în niște premise de viață importante la care nativii nu sunt, deocamdată, pregătiți să renunțe. Uneori, ar putea fi vorba de o situație-limită care indică faptul că un aspect de viață a atins punctul-limită, că s-a epuizat și nu mai reprezintă un temei pentru atașamentele, proiectele de viitor, deciziile sau implicările lor în viitor. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va traversa până pe 21 iunie a.c., insuflând un dinamism special chestiunilor financiare pe care nativii le vor aborda cu mai multă dexteritate decât până acum; în plus, Mercur, care va traversa semnul Gemenilor, tot din 21 mai, până în seara zilei de 4 iunie a.c., le va permite Taurilor să intre în posesia informațiilor necesare rezolvării problemelor bănești ori să primească un sfat competent. Între 23 mai, după ora 20.50, și 24 mai, situații stringente în plan public sau profesional. Ipostaze care îi pot pune pe nativi la încercare prin nevoia de a se adapta unei împrejurări ciudate sau de a face față stresului.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă