Între 18 și 19 mai, dimineața, imaginea publică și statutul profesional vor fi supuse unui test de fiabilitate. Nativii nu trebuie să ignore sau să minimalizeze atacurile, fie ele rostite și în glumă, pentru că acestea vor lăsa să se întrevadă adevăratele intenții ale rivalilor sau ale competitorilor; unii vor fi, la acea dată, cunoscuți, alții se vor devoala atunci, pe fondul acțiunii speciale a Lunii Pline în Scorpion din ziua de 18 mai. Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, tendință de risipire în ceea ce se cheamă, cu un termen modern, “socializare”, alții vor dori să pună bazele unor inițiative comune, în care ei, alături de prietenii și apropiații lor, să desfășoare o activitate utilă, plăcută sau de completare personală. Deși intenția e frumoasă și demersul corect, totuși, până în a doua parte a lunii iunie, sunt slabe șanse să depășească etapa discuțiilor de principiu, a consultărilor, a planurilor, din cauza influenței versatile, instabile, improprii oricărui demers solid pe care Soarele, alături de Mercur, o va instala până spre 21 iunie, pe fondul intrării acestor două planete, în ziua de 21 mai, în zodia Gemenilor. Între 21 mai, după ora 10.57, și seara zilei de 23 mai, oboseală, fiziologie lentă, blocaje organice, metabolism dat peste cap, stare psihică marcată de capricii. Între 23 mai, după ora 20.50, și 24 mai, Luna va tranzita zodia Vărsătorului și le va da celor care aparțin acestui semn zodiacal momente mai bune, de inspirație, de curaj, de îndrăzneală ori de disponibilitate creative, ce se poate valorifica în plan artistic sau interpretativ din perspectiva celor două planete care vor tranzita zodia Gemenilor. Dacă își vor mobiliza resursele și nu se vor baza pe alții sau nu vor spera în vreun ajutor, Vărsătorii ar putea face minuni de vitejie în aceste săptămâni, în privința exprimării sensibile și a relației cu publicul.

Alege altă zodie:

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre