Horoscop Gemeni - Previziuni Urania pentru perioada 8 – 14 septembrie 2018. Venus va intra în zodia Scorpionului. Luna Nouă în Fecioară. Marte va intra în zodia Vărsătorului

Horoscop Gemeni

În prima parte a zilei de 8 septembrie, Gemenii vor fi puși în situația de a face față unor provocări de tip școlar/pedagogic sau în care componenta învățare/susținere a unor examene îi va aduce în fața unei comisii (juriu, comitet de vizionare, de selecție, etc.). Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, probleme casnice, chestiuni de familie care trebuie discutate neapărat pe fondul unor presiuni sau al unor stări de spirit create de încărcătura astrală a Lunii Noi în Fecioară (casa a IV-a a cerului de naștere al acestor nativi) din 9 septembrie. O altă semnificație, ce poate fi introdusă în ecuație de acest context, ar putea privi imaginea pe care și-au făcut-o despre carieră și ascensiune socială și care, constată ei acum, le impune niște sacrificii, oportunitate să mediteze cu responsabilitate și luciditate.

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, discrete oscilații afective sau nevoia de a se menține la marginea situațiilor prea complicate care le-ar putea tulbura modul de viață. Înclinație pentru plăcerile intelectuale, artistice sau către activitățile relaxante care nu îi obligă să facă efort fizic. Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va introduce, chiar din primele zile, tulburări ale conștiinței de sine. Cel puțin un eveniment le va pune, drastic, între paranteze, scara de valori pe care și-au construit drumul în viață. Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, destule motive de nemulțumire sau de revoltă înăbușită cu privire la măsurile care se iau în ultima vreme la locul lor de muncă. Întrată, în acest sector, pe 9 septembrie, Venus va atrage acuzații exagerate sau nefondate la adresa lor ori situații încurcate, născute din șicanele și subminarea autorității lor ticluite de către colegi ostili.

Alege altă zodie