Între 25 și 26 mai, dimineața, surprize în plan financiar, situații neprevăzute, mesaje inedite cu privire la o chestiune salarială sau de retribuire a muncii prestate doar că discuțiile pe această temă nu vor fi productive: atât nativii cât și cei abordați vor invoca chestiuni de legislație economică și de prevederi juridice contradictorii sau greșit aplicate; disponibilitate redusă și a unora și a celorlalți de a înțelege corect situația și, evident, cu atât mai puțin, de a o rezolva.

Între 26 mai, după ora 09:08, și 28 mai seara, tentativă de a scădea gradul de stres, și de tensiune nervoasă în disputele cu vecinii, cu frații, cu persoanele cu care nativul este obligat să se întâlnească sau să interacționeze pe o perioadă restrânsă de timp (tovarășii de drum, partenerii de excursie) sau în ipostaze care, și altă dată, au dovedit că orice efort de a se înțelege de bunăvoie cu o persoană anume, se soldează cu un eșec, așa încât acum, pentru propria lor protecție, o evită sau nu intră în dialog cu ea.

Între 28 mai, după ora 21:32, și 31 mai, dimineața, revenirea în prim-planul atenţiei a unor chestiuni mai vechi de familie care nu fac plăcere ori ei sunt puși de către un membru de familie, în situația de a lua o decizie, de a oferi un răspuns.

Din 31 mai, după ora 08:49, efort de rațiune sau pragmatism în relațiile afective: cum e mai bine, cum e mai avantajos, ce s-ar pierde, ce s-ar șubrezi în cazul intervenției brutale a unui Capricorn într-o chestiune de suflet, fie ea sentimentală, fie pe direcția relației lui cu copiii.

Posibile tulburări ale sistemului respirator, pulmonar, osos (mâini și brațe), sangvin, hepatic, muscular (membrele inferioare, șold), ale sistemului nervos periferic, precum și ale capacității de a vorbi, de a se exprima, de a înțelege, mai ales acolo unde există deja instalate tulburări neurologice.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat